Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Astrolog og Healer Katharina Westblikk

Yoga og Meditasjon

I astrologitimene får vi et mentalt overblikk over hva som omgir situasjonen, hva som gjør at den har oppstått og jeg gir råd til hva man kan gjøre for å jobbe med dette.

I nesten alle tilfeller vil jeg anbefale meditasjon.'

Jeg tilbyr derfor terapi timer som jeg skreddersydd etter ditt behov.

Jeg tilbyr å lære vekk forskjellige meditasjons og yoga teknikker. Du vil få øvelser med hjem.

Jeg tilbyr også skreddersydde guidete meditasjoner som jeg tar deg igjennom etter hva det er du ønsker å jobbe med, sammen med pusteøvelser og lette rolige yogaposisjoner.

Det er også mulig å kombinere timer med en time astrologi og en time meditasjon/yoga.


Har du et spesielt tema du ønsker å dykke inn i og virkelig jobbe med tilbyr jeg også terapi pakker for deg og for par.

Astrologi er virkelig et supert verktøy å ha i parterapi. da kan man virkelig stikke hull på problemet, komme til kjernen og få yogaøvelser og meditasjon som dere kan gjøre sammen for å styrke forholdet deres.


Jeg har yogakurs fast tre ganger i måneden. Jeg har astroyoga hver nymåne og fullmåne som er knyttet til akkurat den energien vi omgir oss med da for å virkelig kunne sette gode intensjoner og jobbe i oss selv. Jeg har også et fast kurs på 4 timer som heter åpent hjerte og tilstedeværelse hvor vi gir oss selv et pusterom slik at vi kan jobbe med det hjertet har bært på lenge. I trygge og rolige omgivelser.