Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Astrolog og Healer Katharina Westblikk

Gjestebok

Kina Lund Fossheim sagt på Dec 6, 2015 6:10 PM

Takk for alt jeg har fått lære av deg! Du er så utrolig kunnskapsrik og deler så generøst av det videre. Jeg bestilte et personlig horoskop tidligere i år, og det overgikk mine forventninger. Det var så omfattende og lærerikt, så jeg har snakket varmt om deg til mange og anbefalt deg��

anita sagt på Dec 3, 2015 10:31 PM

Jeg lar meg stadig imponere over din evne til å holde engasjerende foredrag nærmest på sparket med få notater! Du er superdyktig, og veldig sprudlende :) Selv den mest skeptiske må begynne å tvile når du leser horoskoper, jeg har sett hvordan du tar både meg og andre helt på kornet bare ved å se på stjernekartene. Keep up the good work!

Marit Bendiksen sagt på Dec 3, 2015 5:34 PM

Jeg hadde en personlig astrologisk analyse med Katharina i sommer.Etter det anbefaler jeg alle som er interesserte i astrologi om å gjøre det samme.Å få f.eks en Reading kan være spennende,men dette overgår en Reading.Her får du vite så mye av en helt ukjent person som virkelig kan å lese et horoskop.Det var en overveldende opplevelse.Hun spurte meg bl.a annet om jeg vurderte å bytte jobb, noe jeg overhodet ikke hadde tenkt på.Hun så at noe ville skje ifm jobben min et par mnd.senere.Og det stemte.Helt uventet dukket det opp noe.Likedan så hun at det ville dukke opp en betydningsfull person i livet mitt.Og det skjedde bare kort tid etterpå.Jeg fikk så mange bekreftelser. og jeg fikk se kart over hvor jeg har inkarnert tidligere.Helt fantastisk. Dette skal jeg gjøre igjen ved første mulighet �� I tillegg er hun så kos å prate med,blid og full av humor.Anbefaler en personlig time hos henne!

Eva Ballestad sagt på Dec 3, 2015 1:13 PM

Jeg har deltatt på noen av dine Webinar. Og vil si at det er veldig interessant, opplysende og veiledende – Du er en superdyktig astrolog og lærer Katharina! :)

Jostein sagt på Jan 14, 2014 1:10 AM

Katharina, du er en utrolig flink astrolog. Når du kan lese hva som står i horoskopet på en måte der det treffer uforløste mønster i kropp og sjel, det er sannelig godt gjort :-) Du fortjener en hærskare av kunder, for du kan hjelpe mennesker i vei med sin selvutviklingsvei. <3

Frank Carlsen sagt på Oct 2, 2013 11:44 AM

Hei, Katharina! Takk for en meget interesang gjennomgang av Horoskopet mitt. Utrolig hvor godt det stemmermed mine følelser! Kan anbefales for alle! Jeg har bare blidt mer nyskjerrig på et ukjent område for meg. Ser frem til en healingmassasje neste uke! Frank

Asbjørn Stavenes sagt på Mar 13, 2013 6:15 PM

Hei Kat. Jeg traff det på Alt.messen i Bergen. Takk for tilliten du viste meg som prest. Du er et flott menneske og en troverdig person. Alt godt

Steven Hunt sagt på Jan 9, 2013 8:12 PM

Katharina fikk satt min sjel litt mer i perspektiv samtidig som jorden virker som et mindre fremmed og findtlig sted etter timen. Denne Astrologientimen fikk meg til å huske ting jeg har glemt. Disse tingene har mye med min livkraft og gjøre. Informasjonen hun ga meg var så punktlig at det fikk meg til å le og grine noe som vekket kroppen min på et helt annet plan. Anbefaler denne timen til de som ønsker å finne mer ut om sin egen livserfaring:) Stor kjærlig takk til hverdagshelten Katarina, hun er bare helt fantastisk:)

Silje Langeland sagt på Dec 1, 2012 11:52 PM

Tusen takk for en kjempe fin personlig astrologi reading. Du er virkelig flink. Og skal anbefale deg til alle nære og kjære.

Susanne Holthe Eidsheim sagt på Nov 9, 2012 11:32 PM

Du er kjempe flink Katharina ,selvstendig og egen :) liker absolutt det du holder på med,jeg synes det var veldig gøy å være med på Neptun work shop,du var flink å fortelle,en flink lærer. Samtidig var det spennende og kjekt å kunne samles i felleskap å dele opplevelser og følelser med hverandre.Peace and love fra meg :)

Julio Valencia sagt på Nov 9, 2012 11:02 PM

Eg deltok på Neptun Workshop med Katharina og Lærte masse om Astrologi som eg ikke visste fra før! Hun så på vårt personlige fødselshoroskop og kunne fortelle masse som Resonnerte på et dypt plan og Etter det gikk vi igjennom en spennende indre "Reise" for å finne vårt Kraftdyr! Wow! Annbefales! :)

Julie mk. sagt på Nov 9, 2012 10:51 PM

Jeg deltok på dagskurs om astrologi inkludert personlig horoskop, og vil anbefale Katharinas tjenester til alle! Det var kjempe informativt og veldig bra, sykt verdt det! :')

Karoline Sandnes Olsen sagt på Nov 9, 2012 10:41 PM

Jeg deltok på dagskurs om astrologi inkludert personlig horoskop, og vil anbefale Katharinas tjenester til alle! :D Meget kunnskapsrik og engasjerende, bestill snarest! :D

Heidi sagt på Sep 27, 2012 1:03 AM

Det er en flott hjemmeside du har Katharina. Jeg fikk visittkortet ditt i helgen og har lest det astrologiske innholdet. Har storkost meg. Godt faglig innhold og veldig interessant. Kan anbefales. :)

Lene sagt på Sep 11, 2012 9:03 PM

Jeg har fått to behandlinger og er kjempefornøyd. Var utrolig avslappende, veldig godt for en sliten småbarnsmor. Kan virkelig anbefale healingmassasje:)

Mats Erik sagt på Aug 3, 2012 11:18 PM

Fikk en herlig healingmassasje. Fått horoskop flere ganger. Informasjonen har alltid stemt og vært relevant. Anbefaler alle Katharina.

Lene Johnsen sagt på Aug 3, 2012 2:25 PM

Takker for to utrolig gode og avslappendehealing massasjer av en vond og sliten kropp pga fødsel. Skulle kommet for lenge siden, og kommer gjerne tilbake.

Sahar Ramezani sagt på Jul 4, 2012 2:47 PM

Dette er absolutt den beste healing og astrologi opplevelse jeg noensinne hatt. Katharina er veldig down to earth og har en fantastisk behandling. Har brukt hennes behandlinger ved flere anledninger. Alle behandlinger er absolutt til å anbefale.

Reidun Haavik sagt på Jun 17, 2012 8:47 PM

En nydelig side du har Katharina, er ikke sikker på om jeg har vært inne på den før. Men i så tilfelle så er det jo greit at man kan komme inn igjen og kikke mere. nettsiden min: www.reiduns-studio-joy.com

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.