Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Astrolog og Healer Katharina Westblikk

Her vil jeg skrive om Astrologiske begivenheter og slette dem etterhvert som de ikke er gjeldende lenger. Alt som står her inne gjelder for den tiden vi er i nå https://www.youtube.com/watch?v=7yA2wyY8zYM

Saturn i skytten 18.9.2015

I dag 4.7-6.7 har vi en nymåne i krepsens tegn. Nymåne er tiden for å virkelig reflektere over hva man ønsker å starte og hva man ønsker å legge bak seg.

Denne nymånen er spesiell pga den er konjunkt vårt solsystems sol Sirius, månen er hjemme i Krepsens tegn og den står i trigon til krepsens esoteriske hersker Neptun.

Krepsen handler om selve inkarnasjonen. Porten inn i form,

vår vei inn i den menneskelige erfaringen. Denne nymånen står i opposisjon til pluto i steinbukken. Steinbukken er porten ut av massen og inn i spirit. I steinbukken blir vi mer bevisst og deltar fra et mer individuelt ståsted og i beste fall sjelens.

Vi har hatt en periode nå med mars retrograd i skorpionens tegn. Mange har hatt det vanskelig og møtt sine skyggesider. 

Mange har sett sine næres skyggesider . Hva fikk du opp i denne perioden? Nå når den går "fremover" igjen må man spørre seg selv, HVA HAR DU TENKT Å GJØRE MED DET?

Denne nymånen er den perfekte tiden til å virkelig reflektere over hvilke utfordringer man faktisk står ovenfor. Være ærlig med seg selv og prøve å starte en ny syklus.

For å komme ut av et instinktiv vanskelig mønster må man ofte erstatte det med noe annet. Noe som er sunt og godt for deg.

Når pluto er med i bildet kan man ikke lenger skjule det og det hjelper ikke å gå i hi eller gjømme følelsene sine. De må ut og de må transformeres om til noe konstruktivt.

Krepsen er veldig følsom og på et lavere plan ønsker den å isolere seg selv fra andre, være passiv agressiv etc når ting blir vanskelig. Men på et høyere plan (neptun) ønsker den å finne ut av de store spm. Hvorfor er jeg her i det hele tatt? Hva er min oppgave?

Hvilke instinktive mønstre, begjær, hindrer meg i å komme nærmere min sjel?

Hva er ekte? Hva er falskt? Hva er sant?

Hva er det såreste i deg? Gvorfor er det så sårt og hva kan du gjøre med det?

Dette er en nymåne med sterke følelser og mye ansvar. Det som gjør vondt er verdt å ta en titt på.

Lykketil alle sammen.

Det er mye som skjer på himmelen for tiden og jeg skal skrive litt om det her:

-Venus entrer sitt eget tegn Tyren fra i dag og tilogmed 23.5.

-Merkur retrograd i Tyrens tegn. 29.4- 21.5

-Mars går retrograd i skytten og skorpionens tegn fra 18.4-28.6

Venus er hjemme i sitt eget tegn Tyren. Venus handler om alt vi verdsetter i livet og med oss selv. I tyrens tegn verdsetter vi alt det vakre estetiske, det som er ekte og naturlig, lojalitet, hardt ærlig arbeid, god mat, slappe av, skjemme seg selv litt bort, og på det høyeste symboliserer Tyren sjelens lys. Vi feiret nettopp wesak. Fullmånen hvor Siddharta ble opplyst og ble Buddha.

Det blir lysere og alt som har lagt i dvale eller dødt gjennom vinteren kommer nå til livet.

Det gir også oss muligheten til å få mer energi gjennom mer sollys (prana).

På nedsiden symboliserer Tyren begjær og vi kan bruke denne nye energien som kommer med våren til å oppfylle begjær gjennom f.eks mye rus, for mye mat, kjøpe masse nytt, at sexlivet blir mer hyppig mer instinktivt når man blir såkalt "våryr".

Eller man kan bruke denne energien til å virkelig observere seg selv, hvilke impulser som oppstår i deg og se om dette er noe som er sunt for deg eller som vil dra deg ned/flykte fra deg selv.

Det finnes alltid en sunn middelvei. Jeg sier ikke at man ikke skal kunne unne seg en ny sommerkjole/dress, gå ut å spise og gjøre litt stas på seg selv. Men om denne impulsen begynner å gå tur med deg, gjør at du slutter å ta ansvar for dine tanker, følelser og handlinger er ikke dette ideelt.

Merkur retrograd i Tyrens tegn:

Når Merkur går retrograd kan det oppstå splitt i kommunikasjon. Det kan skje en del misforståelser, tekniske ting har en egen evne til å kortslutte, køer, forsinkelser,........

Man kan få ideer og innfall som er knyttet til samme tematikken som ovenfor fordi den står i samme tegn.

Man kan falle tilbake i gamle mønstre som man trodde man hadde overvunnet. I verste fall oppstår ulykker pga uforsiktighet eller dårlig kommunikasjon.

Merkur retrograd er et fenomen mange ser på som noe veldig negativt. Men når man vet om det kan man ta sine forhåndsregler. Det er ikke lurt å ta store avgjørelser under en merkur retrograd. Om man har mulighet er det ikke ideelt å skrive under på kontrakter, inngå et nytt forhold osv

Har du visst at dette er noe du vil før Merkur retrograd syklusen er det ok. Men faren er at om du bestemmer deg for noe nå er det stor mulighet for at du vil ombestemme deg når merkur går "fremover" igjen.

Vær ute i god tid til avtaler, lagre viktige dokumenter flere steder og ha med ekstra ledninger osv.

Man kan også bruke denne transitten til å observere seg selv, går du inn i gamle mønstre nå?

Kanskje du ikke var helt ferdig med noe som du følte du var helt over?

Vi har en mulighet for å gå tilbake og hente mer informasjon før man er helt klar for å bevege seg videre.

Mars retrograd: Mars er nå retrograd i skyttens tegn. Mars er planeten som står for våre instinktive handlingsmønstre. Den som avslører hvordan vi takler konflikter og motgang. Den som ofte oppstår som en ren impuls i oss uten at vi tenker over hvorfor.

Den som gjør at vi bare handler ofte uten å tenke oss om.

Den er knyttet til seksualdriften vår, overlevelses instinktet, vår stolthet, konkurranse instinktet etc

Man kan personlig ha en mars som er balansert hvor man setter grenser og gir beskjed når det passer, når man er sta nok til å gjennomføre et prosjekt selv om det ser dårlig ut, når man blir forbanna fordi det faktisk er det eneste som kan skape forandring der og da, når man hever stemmen og setter noen på plass fordi de f.eks undertrykker andre.......

Mars er også krigsplaneten.

Når Mars går retrograd i skyttens tegn i nærheten av Saturn i skytten som også går retrograd har vi mer å hente på tema som innvandring, andre kulturer, andre sine meninger, idealisme, religioner, fanatisme.... selv om noen mener de har funnet en løsning må man gjerne tilbake til der man en gang var, kanskje fra begynnelsen igjen for å gå dypere inn i problemstillingen, og se ting klarere.

I vårt personlige liv handler det om å ikke ha så sterke meninger at det ikke er åpent for andre sine synspunkter, at det kanskje er noen huller i teoriene dine og at du må lytte for å kunne fylle dem. At man ikke skal tro alt man hører, selv om det kan komme fra kilder som du vanligvis stoler på. Ta ansvar selv og dobbeltsjekk kilder.

Ta ansvar for egen læring. Det handler også om å ta ansvar for egne handlinger, har man noe man har skjult kan dette komme frem når mars entrer sin gamle hersker skorpionens tegn den 28.5- 28.6 retrograd.

Kollektivt sett kan dette være en skummel transitt. Det kan føre til uroligheter, skjulte agenda, i verste fall tap av liv, grusomhet, svindel, sex scandaler etc

Det som er positivt er at når den begynner å gå "fremover" igjen etter den 28.6 kan det komme en del avsløringer på hvem som egentlig står bak, hvem som egentlig utførte det, ....

Personlig handler det om våre mørkeste tanker, følelser og handlinger. At vi har en mulighet til å bli dem bevisst og jobbe oss gjennom dem uten å instinktivt bare handle på dem.

Det er en tid hvor det er viktig å være ærlig først og fremst med seg selv men selvfølgelig også andre.

En tid hvor man må tenke over hvorfor man gjør som man gjør, hva man egentlig vil oppnå med det, ikke bare ta ansvar for handlinger men også tanker og følelser for de påvirker de også.

Ikke bare deg men alle rundt deg.

Det er en turbulent tid for verden. For oss mennesker. Gjør det du kan for å ikke skape mer kaos. For kaoset inni deg påvirker også verden. Har du mye kaos inni deg skal du heller ikke undertrykke det men jobbe deg ærlig igjennom det. Har du mennesker rundt deg som du vet sliter og oppriktig ønsker hjelp ( for man kan ikke hjelpe noen som ikke vil bli hjulpet) så gjør din menneskelige plikt å strekk ut en hånd.

Husk at det alltid finnes lys i mørket og jo mer lys du finner i deg selv jo mer lys er det overalt.